Alle mine babyer

Jeg tager mange billeder af mine dyr. Også af mine dyr, for børnene er der også en del af, heraf flere på væggene. Men nu skal de to vovser også have en plads på væggen, for de er også familie, og familie er noget, der skal passes på og sættes pris på. Men det er samtidig helt særlige. De er altid glade, når jeg kommer hjem. Har jeg haft en dårlig dag, så kommer de løbende mod mig med logrende haler. Sammen med min familie, er de det bedste, jeg har omkring mig. Desuden er de meget fotogene, så der er gode billeder nok at vælge mellem.

De skal på lærred

Jeg har fundet ud af, at man kan få trykt sine billeder på lærred. I stedet for de klassiske, der kommer i ramme. En tanke, jeg synes er rigtig spændende, så det har jeg undersøgt nærmere på nettet. Der er gode muligheder for at sende og få trykt sine billeder på nettet. En fed idé, så nu har jeg sendt de to bedste billeder til https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, der skal lave dem. De har gode anmeldelser, og det betyder rigtig meget for mig.

Et helt igennem perfekt resultat

Billederne kom efter ganske kort tid, hvilket jeg var imponeret over. Jeg havde regnet med en længere levering, og da jeg så resultatet, blev jeg kun mere overrasket, for det var fantastisk. Den slags arbejde burde tage længere tid, ville jeg tro, men ikke her. Så nu hænger der to glade hunde, der tager mig mig og alle andre i entreen. Det er en dobbelt op på glade hunde og dermed også på min glæde.

Klare farver og store smil, det er hvad det her firma kan levere, og jeg er imponeret. Jeg vil have flere billeder på lærred, nu jeg kender resultatet af deres arbejde.