Det autentiske Italien

Min kone og jeg har igennem årerne rejst mange forskellige steder hen. Vi har både rejst i Europa, men også længere væk til eksotiske rejsemål i Sydafrika og Asien. Men i år var vi tom for ideer. Børnene er flyttet hjemmefra, og har travlt med deres eget liv, så lige pludselig er der ikke noget, som vi skulle tage hensyn til i den retning. 

Vi var meget åbne overfor nye ideer, så derfor valgte vi også at tage på feriemesse i Herning for at blive inspireret. Vi synes nemlig nogle gange, at det godt kan være lidt en jungle at finde rundt i rejsebranchen. Der er så mange tilbud, men ofte ligner de alligevel meget hinanden. Derfor ville vi i år og gerne prøve noget lidt mere specielt end bare en charterrejse til Mallorca, som bestemt også er en god rejse, men som vi har prøvet en del gange før. 

Det lokale Italien 

Vi har rejst rigtig meget i Spanien og Grækenland, men har af en eller anden grund kun været i Italien en gang for 15 år siden, og der gik turen til Gardasøen med campingvognen spændt efter bilen. Derfor blev vi også hurtigt meget interesseret, da vi fandt standen med Localliving, som har ferieboligere i Italien – nærmere bestemt Toscana. Min kone og jeg er meget glade for vin, så da vi blev præsenteret for at vi kunne få lov at bo hos en lokal vinbonde, og få et unik indblik i vinproduktion, var vi helt solgt. Hele konceptet går jo ud på at man bor tæt op ad en lokal italiensk bonde, og følger deres hverdag og almindelig liv helt på tætteste hold. 

Vi blev som sagt hurtigt fristet, og derfor valgte vi også at booke vores rejse til Toscana. Så nu skal vi afsted i næste uge, og jeg behøver vel næsten ikke at sige, at vi glæder os rigtig meget. Hvis du også er blevet fristet, kan du læse mere på https://www.localliving.dk/feriebolig-toscana/