Det er snart for sent

Mange steder på jorden er der områder, som er plaget af det misbrug, som vi mennesker har udsat jorden for. Polerne smelter, plastik fylder havene, og temperaturen stiger, men et af de steder, som er hårdest ramt af vores overforbrug og overbefolkning, er regnskoven. Alle steder i verden er der regnskov, som hver dag bliver skovet, for at vi i vesten kan få møbler og andet af eksotisk træ, og der er en masse regnskov, som bliver brændt af, for at give plads til marker til at brødføde de lokale.

Der er dem, der hjælper

Der er dog foreninger, som arbejder meget målrettet på at få reddet den regnskov, som vi har tilbage, og det er heldigvis sådan en, som vi blev medlem af for et par år siden.

Vi faldt over foreningen ved et tilfælde, men blev meget begejstret over de mange gode initiativer, de har for at redde den regnskov, der er tilbage. Et af de fantastiske tilbud, de har, er, at du kan købe et stykke regnskov, som så vil blive bevaret, eller du kan købe et af de mange tilbud, de har i deres online shop, som vil være til at sikre regnskoven.

De er meget villige til at informere og holde foredrag om deres arbejde, og er der noget, som du er i tvivl, så er de altid klar med svar til dig. Så vil du vide mere, så er det bare med at kontakte dem, for de er vidende om problemerne, og de har mange gode forslag til, hvordan vi sammen kan løse dem.

Et medlemskab koster ikke mange penge, og det er en god gave til dem, som i forvejen bekymrer sig om den regnskov, som er tilbage. Vi kan kun anbefale foreningen og det arbejde, de laver, og er du som os interesseret i at efterlade en jord til børn og børnebørn, så er det med at hoppe med på vognen nu.