Det kan lykkes

Jeg er virkelig modstander af catering, for jeg har så mange gange stået med mad, som skulle være til en fest, og så har det været i en kvalitet, som ikke egner sig til menneskeføde. Derfor var jeg noget loren ved at skulle have maden til konfirmationen udefra, men jeg havde lovet min kone ikke selv at stå i køkkenet, selvom det var noget, jeg foretrak frem for at bestille udefra.

Det var den eneste mulighed

Men min kone havde besluttet sig, og jeg vidste godt, at det var denne løsning, så jeg overlod det til hende at finde et sted, som kunne levere noget god mad. Og jeg må indrømme, at hun fandt et sted, som kunne alt det, som jeg tit siger, at catering ikke kan.

Hun havde valgt et firma, som var topprofessionelle. Ikke kun dem, som stod i køkkenet, men også dem, som kom og serverede og leverede maden, var professionelle, og selve maden var lækker og frisk. Det hele kom fra http://ebuffet.dk/.

Det bedste af det bedste

Specielt for mig stod de forskellige pastaretter, som i tråd med det italienske køkken var holdt enkelt og med friske råvarer, og der var et elegant tilbehør til kødet, som var så mørt, at det kunne skæres med en tandbørste. Det friske brød med en dejlig krumme og de forskellige saucer og dressinger var alle sammen tilberedt så godt, at munden løb i vand, og det var alt sammen i årstidens smag.

Der var ikke nogle ting, som var uden for sæsonen, og gæsterne var om muligt mere begejstrede, end jeg var. Hele aftenen var der en summen om maden og den gode kvalitet, og det var bestemt med til at gøre dagen rigtig god, at maden var i en kvalitet, som jeg aldrig har fået, når vi taler catering, og jeg håber, at der er mange, som vil benytte sig af dette firma, for de fortjener hele den succes, de kan få.