Det nye sort, og jeg er klar

Jeg elsker at læse, at lade mig flyve ud på fantasiens vinger og lade tankerne flyve, og nu er jeg så også klar til lydbøger. Det var min datter, som kom og fortalte mig om lydbøger, for hun mente, det lige ville være mig, når jeg sad i toget på mine ferieture. Jeg tager nemlig ikke fly, for jeg er rædselsslagen for højder.

En ting i familien

Min mand bruger allerede lydbøger, så jeg undersøgte markedet og fandt ud af, at det abonnement, som han havde allerede har, var det, som var bedst. Det var i hvert fald dem, som var bedst til at rådgive og til at give mig vejledning og forklare. At de så samtidig har en god pris og et stort udvalg i lydbøger er kun med til at understrege, at det er dem, som vi skal bruge.

Jeg bestilte og fik mit abonnement, og det har jeg ikke fortrudt, for da vi skulle til Berlin, så sad vi begge og kiggede ud af vinduet, mens landskabet gled forbi, og vi fik læst højt vores favoritforfattere. Noget, som vi nød til fulde og gjorde, at rejsetiden føltes meget kortere end forventet.

Dejligt med så mange titler

Der er i vores abonnementer et stort udvalg, prisen for hele herlighed er fantastisk, og det er vidunderligt med en kundeservice, som altid er klar med hjælp, hvis vi løber ind i nogle problemer, og det gør vi alle jo nogen gange, specielt os ældre, som ikke altid er lige computertekniske.

Sortimentet dækker alle genrer, og der er altid noget, som vi kan finde at “læse”. Det kan være alt fra faglitteratur over krimier eller historiske dramaer, det er skønt for et par læseheste som os: Men helt opgive mine klassiske bøger kommer jeg ikke til, for der er jo en enkelt ting, som de ikke kan få med, når de læser højt, og det er duften af ny bog.