Elegant og brugbart

Jeg har lovet at give min søster en hånd, når de holder åbning af deres nye galleri, og jeg skal gerne have noget fodtøj, som er både flot og funktionelt. Jeg er dog heldig, for jeg har for et par måneder siden fundet en hjemmeside, hvor jeg har kunne få mærker som Tamaris Sko til en rigtig god pris, og de leverer på din adresse og bytter med et smil, hvis det skulle være nødvendigt. Jeg har brugt dem mange gange og har handlet sko til hele familien, og kun én gang har det været nødvendigt at sende indkøbet tilbage. Det var så min fejl, da jeg ikke havde været opmærksom på, at der er forskel på amerikanske og europæiske størrelsesangivelser, da jeg købte sko til min yngste søn.

Denne gang skal jeg dog have noget til mig selv, og jeg har kigget på en elegant sort sko, som jeg kan have på til åbningen og på arbejdet, eller hvis jeg skal ud og have en aften i byen med tøserne.

De leverer bare så hurtigt

Jeg skal bruge min nye sko om 10 dage, men jeg er nu ikke nervøs for, om den kommer frem til tiden, for jeg ved, at de leverer indenfor nogle få arbejdsdage, og de har altid et godt udvalg i en rigtig god kvalitet, så jeg er heller ikke nervøs for, om den sko, jeg ønsker mig, er udsolgt.

Ganske som jeg havde forventet, så kom min nye Tamaris-sko frem i god tid, inden jeg skulle bruge den, så jeg kunne nå at gå den til. Prisen for den var mindre end det, jeg kunne få den til andre steder, og kvaliteten var, som den er hver gang, nemlig rigtig god. Så hvis du som jeg skal bruge nye sko til hele familien, så er der god grund til at kigge ind og se, om de ikke også har noget for dig.