En god aften med dine nærmeste

Social dining er en trend, som breder dig blandt landets restauranter. Det går kort fortalt ud på, at hele bordet bestiller en masse små retter, som de deler med hinanden. Det er en super hyggeligt måde at gå ud og spise på, og det giver en anden stemningen, end når alle får sin ret. 

Det er ikke kun i hovedstaden, at trenden har nået restauranterne. I landets næststørste by finder du også masser af muligheder. På blandet restaurant Malt er der mulighed for social dining århus i hyggelig omgivelser. Malt er indrettet i et gammelt bryggeri, og både stemningen og maden er helt i top. 

Uforglemmelige oplevelser

Når vi tager ud og spiser, er det sociale element næsten lige så vigtigt som maden. Derfor er social dining også oplagt, når du skal ud og have en god aften med din familie eller dine venner. Mad er et samtaleemme, som alle kan snakke med om. Derfor er det unikt at kunne smage så mange forskellige små retter. 

På restauranter, der tilbyder social dinning, er der ofte et bredt udvalg af retter. Så hvis du har en vegetar i familien, eller der er andre specielle ønsker, er der ofte flere forskellige retter at vælge imellem, så alle kan blive mætte og tilfredse. 

Social dinning er også en rigtig god måde at tage ud og spise sammen med sine børn. De bliver ofte nysgerrige på, hvad de forskellige retter smager af. Så kan I sammen vælge nogle retter, som I ved de kan lide sammen med nogle retter, som de kan prøve at smage lidt af. Det er god måde at lære forskellige smage at kende på. 

På mange restauranter med sociale dinning er det også muligt at bestille en vin – eller ølmenu til. Sammen med maden kan det skabe en rigtig hyggelig stemning og være en god måde at få en rigtig hyggelig aften på.