Erfaren blikkenslager i København og omegn

Leder du efter en blikkenslager i København, er Øens Blikkenslager altid en sikker løsning. Teamet er sammensat af dedikerede blikkenslagere og rørsmede. Firmaet har mange års erfaring med opgaver inden for sanitet, ventilation og varme. Kunderne består af en bred vifte af private, virksomheder og boligforeninger. Lave priser og godt håndværk er det der gør Øens Blikkenslager til et attraktivt valg når det gælder blikkenslageropgaver på hele Sjælland. På trods af beliggenheden i København er der stadig mulighed for at få Øens Blikkenslager ud til dit projekt, også selvom I ikke har samme postnummer.

Øens Blikkenslager udfører både store projekter og småreparationer i nye såvel som ældre bygninger. Endvidere tilbyder firmaet renovering af badeværelser, konstruktion af facade og alt inden for facadebeklædning. Også montering af tagrender og herved sikring mod regnvand, der i værste fald kan trænge ind i husets fundament, er en type opgave der bliver vægtet højt. Med øje for detaljen og professionelle, erfarne medarbejdere bør du ikke længere være nervøs for renoveringen, udbygningen eller installeringen af rør i dit hjem. Øens Blikkenslager tilbyder ydelser til yderst overkommelige priser og går ikke på kompromis med hverken service, materialer eller kvalitet.

Øens Blikkenslager sørger altid for at holde dig opdateret i forhold til alle typer projekter. Du kan som kunde spare mange penge ved at allere dig med en blikkenslager der ud fra dine behov kan skitsere den løsning der er bedst for dig, samt bringe denne til virkelighed. Der kan spares mange penge ved allerede i starten af projektet at vælge installationer, der kan mindske dine udgifter til både vand og varme.

Den tætte dialog med kunden er altafgørende for Øens Blikkenslager, da du har krav på at vide hvad der kommer til at foregå og selv har mulighed for at komme med input inden projektets start. På den måde undgår begge parter at der opstår uventede situationer og misforståelser.