Fantastisk drømmehus bygget til tiden med god byggeproces

Min familie og jeg havde længe gået og drømt om at få bygget vores drømmehus helt fra bunden. På denne måde kan man få sine ønsker implementeret i byggeprocessen, hvilket vi finder interessant. Derudover er der helt specielt ved at se et hus blive bygget op fra ingenting, og dette har vi altid fundet fascinerende. Da vores økonomi endelig var til det, tog vi springet og indgik en aftale med en leverandør af modulhuse. Markedet på dette område er stort, og derfor var det svært at vælge præcist hvilket firma, vi ville gå med. Et af vores hovedkrav var, at huset skulle blive leveret til tiden, og at vi havde mulighed for at indgå en tæt dialog både inden, under og efter byggeprocessen.

 

FBA-Huse med sloganet ”hus til tiden”

Vi faldt over FBA-Huse, som er en leverandør af modulhuse. Da vores drømmehus bestod af et typehus, undersøgte vi dette firma yderligere. Deres slogan lyder: ”Hus til tiden” – og hold da op, hvor dette slogan er passende! Vi valgte FBA-Huse til at udføre vores drømmehus, og de var yderst professionelle fra start til slut. Vi følte os hørt gennem hele processen, og derfor var vi særdeles trygge ved at lade dette firma stå for at bygge vores fremtidige hjem. Huset stod klart til aftalt tid, selvom der undervejs var små bump på vejen. Disse bump blev dog hurtigt ryddet af vejen, og FBA-Huse er særdeles hjælpsomme og opfindsomme til at yde en fantastisk service. Har du derfor selv i tankerne at få bygget et typehus eller andet, hvor især tidsplanen er vigtig for dig, vil jeg helt klart anbefale FBA-Huse.

 

UNIKA Gårdhave med diverse ændringer og tilpasninger

Under dialogen med FBA-Huse i begyndelsen af projektet følte vi os taget godt hånd om. Vi fik gratis tilsendt et katalog med muligheder, og vi besøgte ligeledes et par af deres udstillingshuse. Efter disse besøg var vi ikke i tvivl om, at det var dette firma, som vi ville gå med. Vi valgte typehuset UNIKA Gårdhave, da vi ønskede et meget familievenligt hjem med gode muligheder udendørs. Selvom vi valgte dette typehus, betød det ikke, at vi ikke havde mulighed for at komme med ønsker og ændringer. Ved blot at nævne vores ønsker fik vi indarbejdet dem i byggeprocessen, og dette er vi meget taknemmelige for. På denne måde fik vi præcist det hus, som vi altid har drømt om.

 

Jeg kan ikke anbefale FBA-Huse stærkt nok. Vi har nu boet i vores hus i 2,5 år, og vi vågner stadig op nogle morgener og kan ikke forstå, at dette virkelig er vores hus. Derudover er vi fortsat i kontakt med FBA-Huse, hvis der opstår problemer eller andet med huset. Alt i alt er der fantastisk service samt resultater med dette firma, og jeg giver FBA-Huse mine varmeste anbefalinger.