Ferien står for døren

Ferien står for døren, og der skal findes kufferter og andet sjovt frem, men som for så mange andre, så er der i løbet af vinteren sket noget med kufferten, og den er ikke længere så funktionsdygtig, som alle går og regner med.

Så nu skal vi ud og finde en ny kuffert, det hørte min yngste datter, og så skulle hun da også have en ny kuffert. Det grinede vi meget af, og der er blev lovet, at selvfølgelig ville vi også finde en ny kuffert til hende, som kunne komme med på ferie.

Nemt til os, men hvad med hende?

Vi fandt hurtigt de kufferter, som vi selv skulle bruge. Det var straks værre med den, som lillepigen skulle have. Det var ikke lige så let, som vi havde regnet med, for vi ville gerne have en kuffert, som også havde bare en lille smule funktionalitet.

Vi kiggede alle steder, og vi var lige ved at gå ud af vores gode skind, da min kom kom til at kigge ind på bloggen legetoj-bloggen.dk. Der var der noget, som kunne virke inspirerende, og til vores store held , så kunne vi se, at de havde flere rigtig gode blogindlæg om legetøj, som også havde en mere funktionel rolle, og at en mindre kuffert ifølge dem sagtens kunne være den, som kom med hver gang, og den behøvede ikke fylde så meget. For hvis det blev gjort til en leg, at det var den, som barnet havde legetøjet til ferien i, så var der jo pakket til barnet, legetøjet var samlet et sted og derved meget let at holde styr på, og den nye kuffert kunne være i farver som klart indikerede legetøj.

Fandt den hos Farmorsoutlet

De henviste samtidig til en hjemmeside, hvor der var mulighed for at købe både mindre kufferter, som ville passe perfekt til netop det, som de talte om, og meget andet legetøj til børnene.

Vi placerede en ordre på kufferten med det samme, og vi fik samtidig et par andre småting med i forsendelsen, så var der til ungerne på ferien, og vi kunne på den måde også sikre, de kunne holdes beskæftiget.

Vi havde dog svært ved at vælge, men det lykkedes til sidst i det enorme udvalg. Vi havde kun 10 dage, til vi skulle rejse, men vi fik længe før leveret vores indkøb, så vi havde ikke behøvet stresse sådan over det. Både kuffert og legetøjet kom i god tid, og det var i en kvalitet, som vi ikke havde forventet, så vi var glade, og lillepigen var lykkelig.