Frugt til alle

Vi skal leve sundere, og der er frugt en vigtig del, for vi skal have et stykke frugt hver dag, siger Sundhedsstyrelsen, så vi tog en snak med vores medarbejderforening, om vi ikke skulle have indført firmafrugt, og den idé var de helt med på.

Jeg foretog en grundig undersøgelse af markedet for firmaer, som leverer frugt, og så var der ikke andet at gøre end at tage en lang snak med dem, der havde den bedste kundetilfredshed, og som havde det udvalg, der passede os bedst. For vi havde allerede besluttet os for, at vi gerne ville have både tørret og frisk frugt i den kurv, som vi skulle have leveret.

Der er en vinder

Blandt dem var der et firma, der var klart bedre end de andre. Specielt var vi glade for deres kundeservice, som var rigtig gode til at rådgive og vejlede, så vi fik det, der ville passe os bedst, så det blev dem, jeg endte med at vælge.

Det har vi bestemt ikke fortrudt, for ikke nok med at ledelsen er glad, så er medarbejderne også rigtig glade for ordningen, og det er jo netop det, vi ønskede at opnå.

Vi har alle været meget imponerede over, at der hver uge bliver leveret på samme tid hver gang, og det, de leverer, er i en helt særlig kvalitet. Det er noget, som virkelig er blevet taget så godt imod af samtlige medarbejdere, og vi er alle meget imponerede over, at det ikke koster mere end det, som de tager for det. Vi er alle enige om, at det ville koste meget mere, hvis vi selv skulle være dem, som leverede det. Men vi er nu glade for, at det er sådan, for hvem vil ikke gerne spare lidt penge og så samtidig få god kvalitet og præcis levering.