Hjælp når flyet er forsinket

Jeg kom ud i lufthavnen i god tid efter en fantastisk ferie. Børnene var lidt trætte, for det var tidligt, men ved at kunne komme hjem i god tid ville de kunne være klar til børnehave og skole uden problemer, for det er svært for små størrelser at vende op og ned på dag og nat. Men alt det hårde arbejde var til ingen verdens nytte, for nu stod vi med et fly, der var forsinket på ubestemt tid.

Der er mulighed for at få en økonomisk kompensation

Tiden får du ikke tilbage. Desværre, for vi ville gerne have været helt hjemme i Herlev først på eftermiddagen, men sådan skulle det ikke gå. Jeg prøvede at holde hovedet koldt, for nu skulle min mand og jeg underholde to lidt trætte og mere og mere utålmodige unger i en temmelig kedelig lufthavn.

I modsætning til den tid, du ikke får igen, så kan du dog få en kompensation, når dit fly er forsinket. Med børnene til stede er det ikke lige noget, nogen af os syntes, vi havde tid eller overskud til, så derfor valgte vi at overlade det hele til https://skyhelp.dk/. Et rigtig godt valg, for her fik vi en fantastisk service hele vejen igennem.

Det er lige til

Det var overraskende nemt at søge, og selv med små børn og stress på, så var ansøgningen sendt på ingen tid. Inden der var gået et døgn havde vi svar i form af en kompensation for os alle sammen, og selvom mandagen var rigtig hård at stå op til for hele huset, så var kompensationen lige det plaster på såret, vi havde brug for.

Det er penge, der gør, at vi har mulighed for at tage ungerne med i Tivoli eller et sommerland, noget som vi ikke havde pengene til, da vi også gerne ville denne ferie. Nu kan vi få begge dele og dermed rigtig glade børn.