Hyggeligt og roligt i stuen

Jeg har fået en rigtig egoistlejlighed, som det så smukt hedder i folkemunde. Næsten 100 kvadratmeter i et stort rum. Masser af lysindfald, åbent køkken, og det eneste, der er lukket af, det er badeværelset. Det giver så mange muligheder for en spændende og minimalistisk indretning, og jeg er meget begejstret for det hele. En rumdeler står ved min seng og giver lidt privatliv, og der er indrettet en hyggekrog.

Få ting giver lidt larm

Men med de store vinduespartier og de få møbler, så runger det lidt, når jeg bevæger mig rundt og når jeg har gæster. Det er lidt irriterende og noget, jeg gerne vil gøre noget ved, så der bliver mere dæmpet og hyggeligt. Og det er ikke en mulighed med flere ting og sager, for det er ikke min stil. Ligesom jeg ikke vil have skillevægge og dermed flere værelser.

Men heldigvis findes der akustik billeder. Smukke billeder, hvor du selv vælger motiv, der kan pynte og dæmpe på en gang. Jeg skal have noget abstrakt i sort og hvid, der passer til resten af mit hjem, og jeg ved lige, hvordan de skal se ud. Jeg ved også, hvor jeg skal bestille dem. For der er ingen grund til at betale for meget.

Smukt og effektivt

Billederne kom på ganske kort tid. Så var det bare at hænge dem op, og effekten var umiddelbar. Det virker, og det er smukt. Jeg er så glad for den løsning, for den har gjort mit hjem helt perfekt på alle måder. Nu ved jeg, jeg er havnet det sted, hvor jeg kan bo resten af livet uden problemer Jeg kan have gæster, og jeg kan gå rundt for mig selv, og det føles helt naturligt.

De billeder har givet det sidste, og de ser godt ud. Ingen kan se, det er lyddæmpning, og det var lige det, jeg gerne ville have.