Inspiration til lingeri og modetøj på Fyn

Skal du på shoppingtur på Fyn, og leder du efter gode tilbud på stilfuldt lingeri og spændende modetøj til kvinder? Hos Tryde Andrés finder du en verden af alt godt til hendes garderobe. I deres online katalog kan du gå på opdagelse i lingeri og modetøj i mange stilarter, så kig forbi og find et design, der matcher den kvinde du er. På bloggen finder du information om de forskellige mærker og kan lade dig inspirere til din personlige stil.

Frisk pust til garderoben med Gustav designs

På bloggen kan du bl.a. få et indtryk af, hvad du kan forvente af udvalget fra Gustav’s kollektioner. Gustav er et mærke, som henvender sig til den uhøjtidelige kvinde, som lægger vægt på kombinationen af stilren high fashion og afslappet komfort. De udvalgte designs fra Gustav giver dig mulighed for at opleve lækker komfort på kontoret eller hjemme i sofaen, og samtidig udstråle god stil med kollektionernes afdæmpede farver og fine detaljer. Med tøj fra Gustav bliver det aldrig overpyntet, da deres designs spiller på en underspillet charme og elegance.

Hos Tryde Andrés kan du hurtigt danne dig overblik over udvalget af designs fra Gustav. Du finder bluser, bukser, toppe og jakker mm., som åbner op for et hav af kombinationsmuligheder. Kig forbi bloggen og bliv klogere på Gustav og andre af Tryde Andrés’ leverandører. Her finder du med garanti inspiration til et friskt pust til garderoben – både til hverdag og fest.

Elegant lingeri fra PrimmaDonna til den kvinde du er

Selvom det kun er de færreste, der får dit lingeri at se, er det oplivende at vide, at man er klædt stilfuldt på helt ind til skinnet. Med lingeri fra PrimaDonna kan du nyde bevidstheden om det sensuelle design, du gemmer på under det hele, mens du færdes rundt i hverdagen. 

PrimmaDonna designer elegant og sensuelt lingeri til stilbevidste kvinder, der ønsker at understrege deres kvindelighed med velsiddende og komfortable designs. Med en skarp sans for detaljerne vil du i kollektionerne fra PrimmaDonna finde lingeri, der kombinerer fine materialer med unikke snit og designs, der matcher den kvinde, du er.

Gå på opdagelse i udvalget hos Tryde Andrés og find dine favoritter i udvalget af feminint undertøj fra PrimaDonna. Her finder du lingeri i en bred farveskala, både med og uden blonder, som både kan bruges til hverdag og romantiske lejligheder. På bloggen kan du bl.a. læse mere om deres særligt forstærkede BH-skåle, som giver en ekstra god støtte og form til dig, der har brug for det.