Julen er lysenes fest

Det er en mørk tid, november og december, men heldigvis er julen fyldt med lys, og der er mange, som har fulgt op på julemarkeder og er begyndt at have lys i haver, på altaner samt i vinduer, og det er med til at løfte humøret, inden det igen begynder at gå mod lysere tider.

Også mig

Den bølge hoppede jeg med på for et par år siden, og jeg var så heldig, at jeg faldt over en hjemmeside, hvor jeg kunne få alle de lyskæder, som jeg kunne tænke mig, men bedst af alt, så havde de en sirius lyskæde, lige den, som jeg ville have til både terrassen og til de små træer ude i haven, som flankerer havegangen.

Jeg havde ledt efter netop den lyskæde i en længere periode, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville bestille den, så snart jeg var hjemme ved computeren, selvom prisen næsten var for god til at være sand, den var nemlig noget billigere end det, jeg kunne få den til andre steder.

Tilfredse kunder

jeg tog en snak med kundeservice og tjekkede deres tilfredshedspoint hos andre kunder, og derefter var jeg helt sikker, der var ingen grund til at lade være med at handle med dem, for deres kundeservice var venlig, imødekommende og meget professionel.

Deres andre kunder var meget tilfredse, så jeg bestilte min sirius lyskæde, og så var der kun tilbage at vente. Ventetiden var dog kort, for allerede efter nogle få arbejdsdage kom min pakke, og jeg kunne modtage den og sikre, at kvaliteten var i orden med det samme, og det var den. Så når jeg skal have nye eller flere lyskæder, måske til en værtsgave eller to, så ved jeg godt, hvor jeg skal finde dem, for der er ingen, som gør det bedre, end mine gode venner, som sikrer lys i den mørke tid.