Mæt, glad og tilfreds

Hvert år har vi en tur med drengene fra fodbold. Det er nogle år siden, vi har været elitespillere, og vi gik mere op i alle de tossestreger, vi halvgamle drenge skulle lave i løbet af dagen, hvad vi skulle spise, og hvad der er fundet på af underholdning. For hvert år er der nogen, som gør alt det, de kan, for at vi får årets sjoveste aften.

Maden er vigtig

Vi startede altid i klubben med en herlig brunch, og vi havde i år planlagt, at maden skulle vi have udefra. Vi havde fået http://ebuffet.dk/ varmt anbefalet, og var meget spændte. Jeg stod for maden sammen med vores målmand, så vi stod i klubben en time før alle andre, som skulle komme. Jeg havde taget de klassiske brunchretter og krydret det med lidt specialiteter som varmrøget laks og nybagte thebirkes.

Jeg havde placeret ordren efter en god snak med deres kundeservice og var overrasket over, hvor professionelle, de var, og det store udvalg, som de havde. Jeg blev dog endnu mere overrasket, da de kom med det, som vi skulle have til brunch.

Alt var perfekt

Jeg stod med åben mund og savlede over maden, som blev stillet op. Alt duftede og så vanvittigt godt ud, og dem som leverede det, fik alt til at glide let og hurtigt. Dejligt med professionalisme, når resten af dagen mest af alt lignede noget, som Casper Christensen ville tage noter om og bruge i sin næste film.

Drengene kom, og de næste to timer hørte jeg kun latter og anekdoter og fortællinger om fodbold udover mange, som udtrykte deres begejstring for maden. Alt spillede og det hjemmebagte brød, både det hvide, det grove og rugbrødet, var perfekt. Alt fra laks til smør var i særklasse og så velsmagende, at der er mange ”gode” restauranter, som ikke kan gøre dem det efter.