Normalt er jeg ikke til te

Men når det kommer til matcha te, så er der en forskel, for det er noget, jeg bruger rigtig meget. Ikke på den klassiske måde, hvor teen piskes i varmt vand og drikkes, men i madlavning og desserter, hvor den er rigtig god at bruge. Den giver både smag og farve, alt efter hvad du bruger den til, og det er en god måde at få alle de gode og sunde egenskaber fra den på, også selvom du ikke er til at drikke den.

Det skal være matcha te i en god kvalitet

Måske vil du mene, at du godt kan gå ned på kvaliteten, når teen bare skal bruges i mad. Det mener jeg er meget langt fra sandheden, og jeg kan kun anbefale, at du bruger en rigtig god en af slagsen for at få den rette smag og farve. Jeg køber min hos https://chinateahouse.eu/matcha-te-87/, for netop at få den kvalitet, jeg har brug for.

Det, jeg laver mest af med matcha, det er forskellige former for konfekt og desserter. Der er mange, der laver deres egne myslibarer med forskellige former for frugter i som dadler, og i dem er denne te rigtig lækker. Du kan både ælte den med ind i dejen eller pynte det færdige resultat med et tyndt lag ovenpå.

Til is og konfekt

Konfektkugler bliver også rigtig fine, hvis de rulles i matcha. De bliver ikke nødvendigvis sunde, men det er bedre end at farve dem grønne med frugtfarve. Matcha is er nok min favorit. Den smager rigtig godt, og den grønne farve er rigtig flot til en is.

Den kan nemt kombineres med pebermyntesmag eller chokoladestykker. Alle de lækre ting, der er med til at gøre en dessert endnu mere lækker. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det er altid godt med lidt god kvalitet til det sidste pift.