Pas på det hele

Flere og flere er blevet opmærksomme på at sikre deres hjem eller deres virksomhed mod indbrud. Indbrudstyve bliver måske mere kreative, men låse og andre løsninger bliver heldigvis bedre og bedre samtidig. Men der er meget andet, der er værd at passe på. For mig er det for eksempel den garage, der ligger lidt vej fra huset. Her er mine kæreste ejer, min gamle bil og gamle motorcykel. Noget der på tilsvarende vis skal passes rigtig godt på. De kommer kun frem om sommeren i tørvejr, men resten af tiden skal de også passes og plejes på behørig vis.

At stå sikkert

Tidligere har det egentlig været tilstrækkeligt, at de stod tørt og sikkert, men det gik op for mig, at den sikkerhed, jeg har installeret på vores hus, den går ikke igen ved garageanlægget. Det er noget, jeg skal have ordnet, men jeg syntes det andet var rigeligt dyrt at få lavet, så jeg skulle vist vende hver en krone.

Eller jeg kunne klare min overvågning selv. Det er en mulighed, jeg opdagede på nettet. En mulighed, jeg er ked af, jeg ikke havde opdaget før. Det er billigere, der er hurtig levering, og det er i en suveræn kvalitet.

Kan følge med alle steder

Jeg behøver ikke længere mine aftenture forbi garagen. Jeg følger bare med fra min telefon. Skulle der komme nogen, så tænder lyset, og de bliver fanget på kamera. Så ikke kun er det svært at komme ind, det er også svært ikke at blive opdaget og filmet tydeligt. Der er nemlig kameraer nok, så hele bygningen er dækket ind.

Nu er mine skatte beskyttet, og jeg ved, det kun er mig der kommer til at nyde dem og bruge dem. Jeg driller endda børnene med, at nu vil jeg vide det, hvis de tager veteranerne uden at spørge om lov.