Rejs verden tynd – 3 tips

Hungrer du også efter sol og varme? Trænger du til et ophold eller to i udlandet, langt væk fra slud, sne og våde støvler? Så er du ikke alene. Jeg rejser minimum to gange om året, og destinationerne kan være alt fra et smut over grænsen til Tyskland til et eventyr i Thailand. Mine mange rejser har givet mig en del erfaring i det at være en globetrotter, og derfor har jeg samlet 3 tips til dig, der gerne vil få mere “rejse for pengene”. 

Pak det nødvendige – og ikke mere

Rigtig mange slæber næsten hele hjemmet med, når de skal ud at rejse. Og selvom det er rart ikke at gå ned på udstyr, er min klare anbefaling, at du nøjes med at pakke det allermest nødvendige og ikke mere end det. Jeg plejer blot at bruge min kabinekuffert. På den måde slipper jeg for at slæbe rundt på alt muligt, jeg alligevel ikke får brugt. Du kan finde et bredt udvalg af kabinekufferter her

Planlægning er alfa og omega

Det bør næsten sige sig selv, men planlægning i god tid gør bare, at alt går op i en højere enhed. Få styr på alt, inden du forlader din bopæl. Transport til og fra lufthavnen, idéer om de ting I skal se og selvfølgelig information om lokalområdet. 

Spar på rejsen, brug på oplevelser

Det er de færreste, som har lyst til at betale mere end højst nødvendigt for flybilletter, transport mv. Og det er en rigtig god idé. På denne måde har du flere penge til alt det sjove og de oplevelser, du husker rejsen for. Sammenlign priser på flybilletter, og husk at tjekke, hvilke muligheder du har for transport, når du ankommer til destinationen, og til hvilken pris. Er det billigst at tage en shuttlebus, taxi eller at leje en bil?