Tag dine bøger med på farten

Bøger er utrolig god underholdning. Det er da også en af grundene til, at jeg er den helt store læsehest. Faktisk bruger jeg en del mere tid med en bog foran næsen, end jeg bruger på at se fjernsyn eller et andet medie. Jeg er særlig vild med bøger, fordi de giver mig mulighed for at fordybe mig i et fremmed og spændende univers, som ikke er mit eget. Jeg bliver altid tvunget til at tænke anderledes, og jeg elsker denne udfordring. Bøger er nemme at fordybe sig i, og de kan derfor få tiden til at gå utrolig hurtigt. Derfor er de også oplagte at have med, hvis man skal rejse længere distancer. Dog er bøger tunge at have med sig, men dette problem er heldigvis til at løse.

Fra fysisk til digital bog

Løsningen hedder e-bøger. Jeg er først for nyligt skiftet over til at benytte e-bøger i stor stil. Jeg har altid været vant til at skulle slæbe mine fysiske bøger med mig, og det har som regel altid været en tung byrde. Det var min onkel, der en dag fortalte mig, at jeg kunne lette denne byrde ved at skifte over til e-bøger. Jeg afprøvede det med det samme, og det har sparet mig for en del tunge tasker. Det eneste, man skal have adgang til, når man skal læse e-bøger, er en tablet eller anden enhed, hvorpå du kan læse bøgerne. Jeg har personligt selv en tablet, fordi jeg synes, at det er lettest at læse bøgerne på denne frem for eksempelvis en smartphone. Du kan finde e-bøger hos Politikenbooks lige her.

Det findes utrolig mange forskellige genrer og muligheder, når det kommer til e-bøger. Derfor er det muligt at finde alt fra de helt store favoritter til de mindre kendte bøger i form af e-bøger. Med sådan et stort udvalg, er det muligt at finde en bog lige til netop din smag.