Te og ture i naturen

Jeg har altid holdt af naturen, som barn tog mine bedsteforældre mig ofte med i skoven på hesteryg, så pakkede vi en madpakke og et par kander te, og så red vi afsted. Siden dengang har det stået for mig som en af de oplevelser, jeg ikke vil være foruden, og det er også en måde for mig at slappe af på og stresse ned fra hverdagens stress og jag.

Den rette te

Jeg har siden dengang ledt efter den te, som vi drak, og jeg har min mormors dagbog, hvor hun beskriver tesorten, men jeg har endnu ikke fundet den smag, som den havde dengang.

For et par uger siden kom min datter og fortalte mig, at jeg skulle være mormor, og siden har jeg ledt efter den te, og i dag fandt jeg den, eller det ved jeg først når den kommer hjem, men jeg faldt over en dansk hjemmeside, hvor de havde et enormt udvalg, og hvor jeg kunne se, de havde en te med det navn som stod i dagbogen.

Det er den

Den dag hvor min te kom, var jeg fyr og flamme for at komme hjem og smage den. Til mit store held, så var det den, som vi drak for over 40 år siden, når vi red ture, og nu fik jeg selv muligheden for at tage mit eget barnebarn med ud og ride i skoven og drikke te og spise ostemadder. Det er som om, der endelig er kommet en fuld cirkel, og det er  mange års søgen, som nu er slut.

Jeg har siden bestilt te flere gange, de leverer til en god pris hver eneste gang, sortimentet er stort, og de har alt det, som du også skal bruge til at brygge en rigtig god kop te med, så det er kun rart, der er et sted, hvor du kan få alt til gode priser, og hvor god service følger med.