Ud til havestuen

Der er nok mange, der vil mene, at en havestue ikke er moderne på nogen måde, men jeg er nu helt vild med vores. Den forlænger enhver sommer, og den starter foråret tidligere. Den er ikke stor, men stor nok til, at man kan sidde og hygge sig, og så har det sin egen charme, at den ene væg er husets ydervæg. De gamle, røde mursten skaber en flot ramme sammen med de store vinduespartier med hvide rammer. Det eneste er udgangen fra stuen, der har nogle mangler.

Gamle og utætte døre

For når vinteren for alvor rammer, så er de gamle, franske døre ikke gode nok. De skal simpelthen skiftes, for det holder ikke at skulle ligge rullede håndklæder på gulvet for at holde kulden ude. Det eneste er bare, at jeg vil have nye, franske døre igen, for det ser så pænt ud, og det giver et fantastisk lysindfald i stuerne, der ellers vil blive for mørke.

Så smukke, hvide døre, der åbner udad i udestuen, som de nuværende gør. Det har længe stået øverst på min ønskeseddel og endelig har jeg fundet de rette, der har den kvalitet, jeg vil have, og hvor priserne samtidig er rigtig gode. Desuden er jeg ikke i tvivl om, at de passer perfekt på målene.

Kundeservice, der hjælper

Jeg har nemlig fået al tænkelig hjælp til at sikre dette hos deres kundeservice. Nu ved jeg, hvordan man måler op til døre, og jeg ved, at de nye af slagsen er på vej. Udsøgt hjælp og service. Jeg ved også, jeg kun kan blive glad for de meget smukke døre, og at jeg glæder mig til at nyde dem.

De kommer til at holde husets og udestuens tid ud, det er jeg helt sikker på, og bre det at kunne få kvalitet derhjemme, det ved man, hvad er.